onsdag 15 november 2017

Åttan inställd

Det blir ingen åttonde behandling i morgon!! Det har blivit så mycket biverkningar efter de sju tidigare cytostatikabehandlingarna så man törs inte ge mig mer.
Och jag är glad!
Visserligen sa doktorn att tumörerna kommer aldrig att försvinna, men det är lämpligt att göra en paus nu. Ju längre uppehåll man kan göra innan det är dags för nya behandlingar, desto bättre.
Jag försökte tala om för cellerna och immunförsvaret att inte lyssna på doktorn, negativa besked kan verka som en självuppfyllande profetia. Vi jobbar på som vanligt och ser framtiden an.
Jag var inte ett dugg glad över att behöva gå igenom ytterligare en häxkur med diverse cellgifter och kroppen bad högljutt "gånge denna kalk ifrån mig".
Så då blev vi bönhörda.

Nu måste jag stärka och detoxa.

Ett klart stärkande evenemang var farsdagsfirandet i söndags tillsammans med ungdomarna och lille underbara Oliver.
I Dagens Nyheter den 8 november kungjordes denna stora händelse.


Henrik sa att från och med i år måste Fars Dag firas ordentligt :=). Så vi firade de båda papporna Christer, som dessutom är farfar nu, och Henrik.

Nu börjar också vintern göra sig påmind. Vi har tjock is på tunnorna. I går lyckades jag tömma några.
Blomman ruggar för fullt och lägger inga ägg. Hon byter "päls" inför vintern. Det gjorde hon vid exakt samma tid i fjol. Lilla Silke gör henne sällskap och skippar äggläggandet.

Som tur var hade vi kärt och trevligt Gotlandsbesök i veckan. Min syster Gunilla och svåger Klasse var över några dar. Och de hade med sig ekologiska gotländska ägg. Frukosten är räddad.
De ville så klart också beundra det senaste tillskottet i Wessman-klanen.

Nu skall jag strax iväg på medicinsk yoga (om taxin kommer). Det är så välgörande för kropp och själ. Kunnig, duktig ledare. Allt i ASIHs regi.
Som alltid - stor tacksamhet!

10 kommentarer:

  1. Heja Solweig! Inställningen betyder mycket. Är glad att du håller dig positiv! Skönt att din kropp får vila lite.
    Vet att varje persons resa är individuell men det jag lärde mig från min resa var att tro på min egen förmåga till att läka och att fokusera på det positiva och starka i mig! Och det gav resultat! Hamnade i fullständig remission ganska snabbt och har varit det nu i 1.5 år. Många kramar till dig och grattis till barnbarnet!

    SvaraRadera
  2. Vilken positiv och härlig blogg du har. Är på samma resa och du inspirerar och ger hopp. Tänk om jag också kan hålla mitt i schack i 3 år, vem vet vilken medicin som finns då? Värma hälsningar

    SvaraRadera
  3. Och jag vill gratulera dig Rebecka till en lyckad resa. Vi gör så gott vi kan.
    Och det gäller också dig Catharina. Varmt lycka till. Vi skall definitivt försöka hänga med ett tag till. Livet är underbart.
    Tack för era positiva hälsningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla och detsamma! Har du nån bra kokbok/hemsida med recept du vill rekommendera vad gäller LCHF? Tips mottages gärna

      Radera
  4. Jag tycker också det är svårt att hålla sig till ketogen kost. Några kolhydrater tror jag man behöver för energin skull (det säger i alla fall en av mina komplementära läkare.
    I Facebook fick jag denna länk:
    https://fethalsa.wordpress.com/2017/12/01/kost-mot-cancer/
    Jag har själv inte testat detta eller läst hans böcker.
    Hittar du något, får du gärna höra av dig. Lycka till och många kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, håller med dig. Jag har ju precis i dagarna börjar lägga om min kost, börjat med div kosttillskott så det är nytt för mig. Men tänker att nån liten kolhydrat måste man väl få i sig? Har också varit inne på den sidan, samt även-erik nordin. Har en bra hemsida tycker jag.Vi Har även haft en del mailkontakt för tips/stöd. Har mitt "återfall " i lymfkörtel/l
      Körtlar på halsen. De 4 första cytomgångarna gav jättebra resultat. Sedan blev jag förkyld och det växte jättemkt igen. Tråkigt men intressant, ska få strålning istället. Tycker mig se ett starkt samband mellan immunförsvar och cancer. Vad tror du? Tänkte förresten åka till arcadia och försöka rensa/bygga upp kroppen. Hoppas du får en riktigt fin helg!

      Radera
  5. Sök upp mig på Facebook (finns bara en Solweig Wessman) så kan vi så småningom ha mejlkontakt. Kul om du åker till Arcadia. Jag har varit där flera gånger, som du kanske sett.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera