söndag 27 juli 2014

Iscador

Jag har nu fått tag på Iscador, mistelpreparatet.
Jag fick en tid på Vidarkliniken i Ytterjärna och Christer körde mig i värmen. Tack och lov för AC!

En trevlig läkare lyssnade på min sjukdomshistoria, tog kopia på utlåtandet från PET-scanningen och skrev ut receptet. Dessutom ville han gärna köpa min bok. Som sagt, en mycket trevlig läkare...
En sköterska, "specialist på portar" la om min port och allt såg så bra ut.

Vi fick åka till apotek i Järna, som träffande nog hette Misteln,  som hade medicinen på lager. Så nu kan jag "skjuta" på nytt (är inte så hemma på knarkarslang men visst heter det så?)

Jag har mått bra i värmen, går ner och simmar varje morgon och försöker hålla liv i en del av växtligheten. Det är framför allt tomaterna och det i växthuset, odlingslådorna och krukorna som jag vattnar. Gräsmattan skulle jag aldrig slösa dricksvatten på. Den brukar överleva, även om det knastrar när man går på det bruna gräset.
Men Christer har haft det tufft. Han vistas helst nere i källaren där det är svalare.

Men precis när jag skriver det här, kommer några regndroppar. Hopas, hoppas det håller i sig. Jag hörde också en åskknall. Det behövs nog en urladdning efter denna värme.

1 kommentar:

  1. Intressant! Innebär detta att du inte ska börja med cytostatika? I varje fall inte nu? Jag gissar att även du fick en massa regn. Läs min status! Vi hade fått 40 mm hemma, sedan vi plöjt vågorna på E18 och E20. Aldrig varit med om maken. . Tyvärr hinner jag inte komma och handla denna vända. Får hålla mig till Paulun... Kram och omtanke

    SvaraRadera