fredag 27 februari 2015

Leverrensning

Så var det dags för en leverrensning igen. Och jag gör det frivilligt...
Det tar ett dygn och man blir mycket matt, men det lär göra gott på sikt.
Man följer ett noga, timme för timme-program, som innehåller inmundigande av Epsomsalt med vatten och C-vitamin,  1 dl olivolja (inte kul) och pressad grapefrukt, mycket vila. (Enligt Hulda Clark, för den som är initierad.)
Jag började i går och är "off duty" några dagar framåt.
Dessförinnan har jag "zappat" varje dag med min lilla frekvensapparat.
Den kör jag för övrigt minst tre timmar om dagen i olika specialiserade program som jag har fått inprogrammerat. Här skall inte främmande mikrober - parasiter, bakterier och virus - få härja fritt.
I alla fall inte de som skadar mig och hjälper till med cancertillväxt. Jag har namn och bilder på flera av dem, t ex Fasciolopsis buski, Ascaris m fl.

I går på förmiddagen var jag först hos Metha, min duktiga massör. Jag hade med mig hampafröolja som hon masserade med. Det var underbart. Metha tyckte att det var oljan som gjorde jobbet den här gången - en viss överdrift förstås. Metha har ju magiska helande händer.
Att jag tog med mig min egna ekologiska hampaolja från Pukka var för att den sägs hjälpa till att driva ut gifter.
Så här står det också bl. a beträffande massage och hampaolja:

" Ett sätt att använda hampaolja är att massera in den i huden utvärtes. Det gör att huden berikas med alla de vitaminer, mineraler och fettsyror som huden behöver för att bli len och slät. Hampaolja är ett särskilt bra alternativ för dig med känslig hy eftersom oljan är mild och skonsam även mot torr och lättirriterad hud, speciellt mot atopisk eksem.
Det höga innehållet av omega-3 och omega-6  som finns i hampaolja bidrar till att reparera skadade hudceller och påskynda skapandet av nya friska celler i huden. Dessa fettsyror behövs för att cellerna i huden ska kunna bygga upp ett starkt skydd mot sol, vind, kyla och andra påfrestningar. Det som gör hampaoljan särskilt fördelaktigt jämfört med andra vegetabiliska oljor är att den innehåller den perfekta balansen mellan omega-3- och omega-6-fetter. Detta förhållande är 3:1 vilket innebär att det finns tre gånger så mycket omega-3 som omega-6 i oljan. Det är detta förhållande som finns naturligt i huden Det är dock inte enbart de nyttiga fettsyrorna i hampaoljan som gör huden lenare och slätare. Även själva appliceringen av oljan har en positiv effekt på huden. Genom att ta några droppar hampaolja på fingertopparna och försiktigt massera in oljan i ansiktet, eller på en annan del av kroppen, ökar blodtillförseln till det behandlade området vilket för bort toxiner och rengör huden på djupet. För att göra oljan lättare att arbeta med kan du värma upp den i handflatan genom att gnida händerna mot varandra innan du applicerar den. Hampaolja innehåller, förutom omega-3 och omega-6, även E-vitamin, D-vitamin, B1-vitamin samt zink och magnesium".

Så len och mjuk som en baby studsade jag hem från massagen.

I veckan var jag på provtagning på Vårdcentralen och på måndag skall jag till Radiumhemmet och träffa läkare igen. Men svaret från datortomografin har jag ju redan fått och doktorn kommer inte heller denna gång att kunna övertala mig att börja med cellgifter på nytt.
Och varför skulle hon göra det? Min kropp svarar ju så bra på allt jag gör själv, vilket jag är otroligt tacksam över, och bråkar inte det minsta med mig. Den vill dock att jag skall ta det lugnt och inte kräva för mycket av den. Ibland glömmer jag det och blir mycket trött. Tur man är pensionär och har tillgång till en skön fåtölj då.
Här skall njutas av våren, i stort som smått!
Jag har en hel del roligt att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar